Vaak heeft u al een idee van hoe uw woning, leefruimte of kantoor eruit moet zien. De stijl, de decoratie, het meubilair, …
Wij inspireren u alvast met enkele realisaties van onze hand zodat u een goede impressie krijgt van onze expertise.

fotogallerij

Designed by interiorarchitect Anja Veroeye

Abc Projects

Interieurstyling op het lijf geschreven
Materialen, texturen, verlichting… ze dragen één voor één bij aan de vorming van jouw interieurstyling. Het draait om zoveel meer dan kleuren en meubilair kiezen. Het moet er goed uit zien, goed aanvoelen, maar ook een goed gevoel geven.

Als belangrijk onderdeel van het totaalconcept is interieurstyling de finishing touch die jouw interieur aankleedt. Het brengt alle uitgekozen elementen samen tot één uitgebalanceerd geheel. Interieurstyling is de kunst om een lege ruimte om te zetten in een warme, uitnodigende en functionele omgeving. Deze weerspiegelt jouw smaak en stijl. Het gaat over het creëren van een sfeer die bij jou past.

Interieurstyling begint bij een goed begrip van jouw wensen en persoonlijke esthetiek. Een ruimte veranderen in een plek waar je graag tijd doorbrengt door te kiezen voor de juiste elementen. De kern van interieurstyling ligt bij persoonlijke expressie, functionaliteit, evenwicht en harmonie, verlichting en accessoires en decoratie.

Het is een kans om je persoonlijkheid en stijl tot uitdrukking te brengen. Of je nu houdt van strak modern of landelijk en rustiek, interieurstyling biedt de mogelijkheid jouw stempel op je leefruimte te drukken.

Een goed ontworpen interieur moet echter niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. De juiste indeling, meubels en opbergruimtes zijn essentieel om aan jouw dagelijkse behoeften te voldoen.

Interieurstyling draait om het realiseren van evenwichtige en harmonieuze ruimtes. Dit omvat het gebruik van kleuren en patronen die goed bij elkaar passen. Het is ook het zorgvuldig overwegen van de verhoudingen en schaal in de ruimtes.

Met verlichting verander je de sfeer in de ruimte en kan je de focus leggen op bepaalde kenmerken. De juiste verlichting kan warmte en diepte toevoegen aan je interieur.

Kunstwerken, kussens, vazen, spiegels en andere decoratie die we nauwkeurig voor jou selecteren geven je geheel karakter.

Abc Projects

Interieurstyling is samengevat een investering in je welzijn en geluk. Een goed uitgevoerd ontwerp heeft een positieve invloed op je levenskwaliteit. Een leefomgeving die juist gestyled is kan je humeur verbeteren, stress verminderen en je dagelijkse activiteiten vergemakkelijken. Bovendien biedt het ons als interieurarchitect en ontwerpers enorm veel voldoening om het geheel samen te zien komen.

Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info