Vaak heeft u al een idee van hoe uw woning, leefruimte of kantoor eruit moet zien. De stijl, de decoratie, het meubilair, … We inspireren u graag met enkele realisaties van onze hand zodat u een goede impressie krijgt van onze expertise. Neem een kijkje in onze fotogalerij.

fotogallerij

Nood aan een volledige restyling van uw interieur of op zoek naar de ultieme blikvanger voor in uw woning? Tijdens een bezoek aan onze showroom in Anzegem wordt het kiezen van het interieur van uw dromen ‘a walk in the park’. Ons team begeleidt u graag bij het uitzoeken van meubels en accessoires volgens uw persoonlijke stijl en wensen.

Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe, verrassende objecten en materialen. Op die manier blijft ons aanbod evolueren en verzekeren we u van een uniek interieur. Harmonie en het creëren van een warme sfeer staan centraal in de ingerichte ruimtes van de showroom. Passende vloerbekleding, verlichting, meubilair en raamdecoratie op maat én accessoires. Wij bekijken het totaalplaatje.

Laat je inspireren en neem een kijkje in onze uitgebreide stalenruimte. Ontdek onze rijkelijke, sublieme waaier aan kleuren, texturen en materialen. Samen zoeken we naar de gewenste uitstraling en beleving van uw interieur.

Office & showroom
ABC Projects - ABC interiors
Ingooigemplaats 5
8570 Anzegem, België

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info