Omdat schoonheid helend werkt !
Een uniek ontwerp, stijl, meubilair, kleur en decoratie …
We inspireren u graag met enkele prachtige design objects !
Neem een kijkje in onze fotogallerij.

fotogallerij
Abc Projects

Interieur op maatSmall detail, big impression! De kracht van de juiste blikvanger is een essentieel deel van jouw interieur op maat. Wij gaan namelijk steeds op zoek naar nieuwe, verrassende objecten en materialen. Zodoende blijft ons aanbod evolueren en realiseren wij voor jou een uniek interieur op maat.

Onze passie voor interieur gaat hand in hand met het streven naar perfectie in elk aspect van het ontwerp.

Bij ABC projects begrijpen we dat de juiste blikvanger niet alleen de aandacht trekt, maar ook een verhaal vertelt. Het is een kans om jouw unieke stijl en smaak te weerspiegelen, een manier om een blijvende indruk te maken op iedereen die jouw woning binnenstapt.

Onze toewijding aan jouw interieur op maat betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar elementen om onze ontwerpen te verrijken. We geloven in het belang van originaliteit en exclusiviteit.

De keuze van meubels, de selectie van stoffen, het gebruik van materialen of de positionering van decoratieve objecten, we nemen geen genoegen met standaardoplossingen. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen en afgewogen om ervoor te zorgen dat jouw interieur op maat een meesterwerk op zichzelf is.

De kracht van de juiste blikvanger zit in de subtiele nuances, de onverwachte elementen en de zorgvuldig geselecteerde objecten. Ze creëren een gevoel van harmonie en schoonheid. We geloven dat jouw interieur op maat de perfecte gelegenheid biedt om een statement te maken. Laat je persoonlijkheid schijnen in unieke ruimtes die jouw verhaal vertellen.

Bij ABC projects staan we klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. We nemen de tijd om naar jou te luisteren, je te leren kennen en je wensen te begrijpen. Samen zullen we de juiste blikvangers vinden die een blijvende indruk zullen achterlaten in jouw interieur op maat. Want in elk klein detail schuilt de kracht van een grootse indruk.

WERKWIJZE ABC projectsKennismakingsgesprek:
Jouw interieur op maat begint met een uitgebreid gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de visie, de doelstellingen en het budget besproken. We verzamelen ook informatie over de functie van de verschillende ruimtes, de gewenste stijl, kleurenpalet en andere specifieke wensen.

Ruimteanalyse:
Voor we van start gaan met een ontwerp, analyseren we de bestaande situatie.
Dit omvat het meten en ervaren van de bestaande toestand, traceren van architectonische beperkingen (bv structureel, technieken, energetisch) en het evalueren zowel naar beleving, functionaliteit als onderlinge verbinding tussen alle entiteiten, leefruimtes.

Inspiratie en conceptontwikkeling:
Op basis van de verzamelde informatie gaat het ABC Projects team aan de slag met het ontwikkelen van inspiratie en concepten voor het ontwerp. Dit kan onder andere moodboards, schetsen en referentiebeelden omvatten om de beoogde sfeer en stijl te communiceren.

Schetsen en plattegronden:
Zodra het concept is vastgesteld, beginnen we met het maken van schetsen en
plattegronden van de ruimtes in 2D. Deze schetsen laten zien hoe de indeling,
meubelopstellingen en andere elementen eruit zullen zien.Abc Projects

Materialen en kleuren:
Naast de plattegronden gaan we materialen en kleuren voorstellen en uitzoeken
die passen bij het ontwerpconcept. Hierbij wordt rekening gehouden met de esthetiek,
functionaliteit en duurzaamheid van de materialen. We gaan op zoek naar unieke elementen
die jouw interieur op maat af maken. Vaak ontwerpen we ook eigen stukken,
zoals bijvoorbeeld verlichtingsarmaturen.


Presentatie:
We zitten samen om jou het concept voor te stellen. Tijdens deze presentatie kunnen
eventuele feedback en wijzigingen worden besproken en geïntegreerd in het ontwerp.
In ons kantoor in Anzegem, een prachtig historisch pand, hebben we tal van stalen
om je nog meer voeling met het geheel te geven.


Definitief ontwerp:
Na jouw feedback wordt het ontwerp verder verfijnd en aangepast totdat
er een definitieve versie is die beide partijen tevreden stelt.


Aan de slag:
We leiden de uitvoering van de werken in goede banen en volgen elke fase op.

Abc Projects
Abc Projects
Abc Projects
Abc Projects

Office & showroom
ABC Projects - ABC interiors
Ingooigemplaats 5
8570 Anzegem, België

Abc Projects
Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects Abc Projects
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info