Architecture & interior is more than just a space.
It’s about creating a feeling,
creating a mood.

Projects by Anja Verroeye

Anja Verroeye en haar team van ABC Projects gaan bij elk interieurontwerp op zoek naar de perfecte harmonie tussen rust en balans. Daarbij is ons oog voor de esthetiek van een interieur en het praktische leefcomfort ervan cruciaal. Aan de hand van natuurlijke elementen brengen we steeds eenheid en sereniteit in onze creaties.

Onze stijl gaat van landelijk doorleefd tot tijdloze ontwerpen met sobere lijnen en een warme uitstraling. We stemmen elk ontwerp af op de levensstijl van de uiteindelijke bewoners. Daarom werkt ABC Projects vanaf de start van elk bouw- of verbouwproject samen met haar klanten.

Zo kunnen we alle fases van het totale traject goed op elkaar afstemmen en de ideale balans vinden tussen praktisch wooncomfort en een sfeervol interieur. Elke klant mag rekenen op een persoonlijk ontwerp geheel op maat van hun nieuwbouw- of renovatieproject, dit volledig in begeleiding met schetsen, moodboards maar ook alle nodige technische plannen tot een uitvoering in de puntjes, hun missie is creativiteit in alle harmonie – rust in sfeer & beleving – leefcomfort op maat.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info